حرف تازه. ۵ آذر ۱۴۰۱. بایگانیشده از اصلی در ۲۹ نوامبر ۲۰۲۲. دریافتشده در ۳ دسامبر ۲۰۲۲.
همچنین عدهای تصور میکنند میتوان از روی رنگ، غلظت یا عطر و طعم عسل، نوع عسل را تشخیص داد در حالی که اینها معیارهای خوبی برای شناسایی عسل خوب نیستند.
عسل گل رز: این نوع عسل از گل های رز جمع آوری می شود. این عسل معمولاً رنگ قرمز یا صورتی دارد و عطر گل رز را دارا می باشد.
تذکر مهم: به علت احتمال آلودگی کودکان زیر ۱۲ ماه به بوتولیسم توسط عسل، مصرف آن برای این بازه سنی توصیه نمیشود، اگر چه مصرف آن برای کودکان بالای ۱۲ماه مشکلی ندارد.
سپس شانههای کندو برداشته شده و عسل آن توسط دستگاه استخراج عسل یا همراه با خود شانه مورد استفاده قرار میگیرد. عسل معمولاً فیلتر میشود تا موم و سایر بقایای آن پاک شود. قبل از اختراع کندوهای دستساز، زنبورهای عسل اغلب قربانی جمعآوری عسل میشدند. زنبورداران قبل از جمعآوری عسل اطمینان حاصل میکنند که زنبورهایشان غذای کافی برای زنده ماندن در زمستان را دارند و این کار را با گذاشتن مقداری عسل در کندوی عسل یا با تهیه آب قند یا شکر کریستالی یا کیک عسل برای آنها انجام میدهند. مقدار مواد غذایی لازم برای زنده ماندن در زمستان به نوع زنبور و طول و شدت زمستانهای آن منطقه بستگی دارد. بسیاری از گونههای جانوری علاقهٔ زیادی به عسل دارند.[۲۵]
سایر قندهای عسل عبارتند از: دی ساکاریدهایی نظیر مالتوز، ساکروز، ایزومالتوز تورانوز، نیجروس، ملیبیوز، پانوز، مالتوتریوز و ملزیتوز. مقداری اولیگوساکارید نیز در عسل وجود دارند. عسل حاوی ۴ تا ۵ درصد فروکتواولیگوساکاریدها است که به عنوان عامل های پروبیوتیک عمل می کنند. آب دومین جزء مهم عسل است. اسیدهای آلی ۵۷/۰ درصد عسل را تشکیل داده و شامل اسید گلیکونیک میشوند که یکی از فرآوردههای فرعی هضم آنزیمی گلوکز است.
عسلهای تقلبی موجود، نه تنها به سلامت شما کمک نمیکنند بلکه ممکن است باعث بیماریهای جدی نظیر دیابت شود.
مطلب مشابه: خواص درمانی شلغم؛ هر آنچه که در مورد شلغم باید بدانید
مطالعه برچسب محصول و مطالعه مارک ها می تواند به شما اطلاعات مفیدی در مورد مبدأ و تولید عسل ارائه دهد.
عسل در اساطیر و ادیان نیز جایگاه خاصی داشت و به عنوان نمادی از شیرینی و خوشایندی در انسانیت شناخته می شد.
امروزه، عسل به عنوان یک منبع غذایی غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و مواد ضد میکروبی شناخته می شود.
همان طور که گفتیم یکی از فواید عسل برای زنان در دوران بارداری است. مصرف عسل در دوران باراداری سبب بهبود سیستم ایمنی بدن زنان باردار میشود و از بروز بسیاری از بیماریها در این دروان حساس جلوگیری میکند که در نتیجهی آن سلامت جنین در این دوران است.
گلوکز و فروکتز، به عنوان دو قند اصلی در عسل، به سرعت انرژی فراهم می کنند و از افزایش سطح انرژی بدن اطمینان می دهند.
تقویت سیستم ایمنی بدن: برخی از مطالعات نشان میدهد که عسل میتواند با تحریک سیستم ایمنی بدن باعث تقویت آن شود و website به این شکل بدن را در مقابل بیماریها محافظت کند.